Ekonomi

İş dünyasının Oscar’larında 2023 sonuçları açıklandı

MENA Stevie Awards 2023 sonuçları açıklandı. 14 ülkeden 800’den fazla kurum ve şirketin aday gösterildiği programda Bağcılar Belediyesi birden fazla ödül aldı. 18 Mart’ta Birleşik Arap Emirlikleri’nin Ras Al Khaimah kentinde düzenlenecek galada Altın, Gümüş ve Bronz Stevie Ödülleri’ne layık görülen kurumlara ödülleri verilecek..

İş dünyasının Oscar’ları olarak kabul edilen Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) Stevie Ödülleri’nin 2023 yılı kazananları belli oldu. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen program kapsamında aralarında Türkiye, İran, Ürdün, Kuveyt ve Suudi Arabistan’ın da bulunduğu 14 ülkeden 800’ü aşkın şirket ve kurum, farklı görevlerde görev yapan 150’den fazla heyet üyesi tarafından değerlendirildi. alanlar. Altın, Gümüş ve Bronz Stevie Ödülleri’ne layık görülen şirket ve kurumlar ödüllerini 18 Mart’ta Birleşik Arap Emirlikleri’nin Ras Al Khaimah kentinde düzenlenecek galada alacak.

Stevie Awards Lideri Maggie Miller konuyla ilgili düşüncelerini şu sözlerle paylaştı: “Orta Doğu ve Kuzey Afrika Stevie Awards’ın bu yılki ayağında MENA’dan birçok kurumun önemli başarılarını taçlandırmaktan mutluluk duyuyoruz. 150’yi aşkın jüri üyesinin değerlendirmeleri ile seçtiğimiz kurumlar aslında bu bölgede yeniliklerin sürekliliğini simgeliyor. Ödül alan tüm kurumlarla 18 Mart’ta gerçekleştireceğimiz törenimizde bir araya gelmenin heyecanını yaşıyoruz” dedi.

Bağcılar Belediyesi de birden fazla ödül kazandı

Programa aday olan kuruluşlar bu yıl müşteri hizmetleri, insan kaynakları, canlı ve sanal etkinlikler, yönetim, sosyal medya ve teknoloji gibi birçok alandaki çalışma ve uygulamalarıyla değerlendirildi. Altın, Gümüş ve Bronz Stevie Ödüllerini kazananların ödülleri Ras Al Khaimah Ticaret ve Sanayi Odası tarafından desteklendi. Bu kapsamda ülkemizden Bağcılar Belediyesi ve Karaca birden fazla ödül kazananlar arasında; Abu Dabi Sağlık Bakanlığı, DHL Express, INFLOW, Dubai Sağlık ve Eylem Bakanlığı (MOHAP), ZIGMA8 | 360º Yaratıcı İletişim’in de birden fazla ödül kazandığı açıklandı.

haberakcaabat.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu